Offerte

Vraag hier jouw maatwerk-offerte aan >

Vul je gegevens in

Voeg foto’s toe

Binnen 14 werkdagen een offerte
Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen

Stephan Baas Schilders

Industrieweg 46j
1613 VK Grootebroek

T: 0228-755138
M: 06-41225452

E: info@stephanbaas.nl

 • review rating 5  Een echte vakman!

  thumb Robert Pronk
 • review rating 5  Wij hebben ons huis buitenom laten schilderen door Stephan Baas Schilders. Ze hebben heel mooi werk geleverd. Ook vond ik de schilders erg beleefd. Je ziet dat ze veel ervaring hebben, had het zelf nooit zo strak gekregen. Top werk afgeleverd, absolute aanrader!

  thumb Danny Appelman
 • review rating 5  Goed schilders bedrijf .. erg aardige en beleefde jongens

  thumb Gerard Broersen
 • review rating 5  Of het nu voor ons thuis is of voor mijn bedrijf. Stephan Baas schilders is al jaren ons vaste schildersbedrijf. Goed advies, denk mee en werkt netjes!

  thumb Fotoster Fotografie
 • review rating 5  Stephan levert kwaliteit. Zowel in de uitvoering als in zijn kleuradvies. Werkt met mooie producten, Wat zich uitbetaald in het resultaat!

  thumb Noortje Timmerman
 • review rating 5  Dank je Stephan voor het schilderen van mijn huis; het ziet er weer top uit. Zelfs het plaatwerk boven de dakgoot is weer helemaal schoongemaakt als extra service. Super! Volgende keer weer.

  thumb Simon da Soursa
 • review rating 5  Ontzettend blij met het resultaat. Alles strak in de lak. Ook was ik blij met de gemaakte afspraken. Het is precies gegaan zoals we hadden afgesproken. Betrouwbaar en geen verrassingen achteraf. Top schilders! Bedankt jongens!

  thumb Isabel de Vries
 • review rating 5  Stephan en zijn mannen hebben top schilderwerk geleverd. Ze denken met je mee, komen keurig hun afspraken na en bovendien hebben ze ook een flinke dosis humor. Bedankt voor de fijne samenwerking!

  thumb Timo van Tilburg
© Copyright - Schilders Online is een onderdeel van Stephan Baas schilders Uw schilders “Baas” uit West-Friesland.